Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sütirecept gyesen lévő anyukáknak

2010.08.08

Tészta:
Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160°C-ra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: „Nem szabad Öcsi!”
A margarint keverjük ki 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és ...tovább »mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát. Tegyünk hintőport és tapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet. Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 tkl sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy Öcsit és Andikát durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyereknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul- e a napon. Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.
Bevonó máz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a... plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el. Jó messzire. Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről. Tegyük Öcsit járókába.
Adjunk a mázhoz ½ liter tejet, egy kevés sót és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta ai slagot a spájzablakán. Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztal lábához.
Kapjunk idegösszeomlást!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.