Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rossz az, aki rosszra gondol... (20 db)

2011.08.22

Sötét éjszaka volt, az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetkőztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam, és megtörtént az első.................pelenkázásom!

Simizel, becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz... Hurrá, új pelust kapok!

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz, és kijön a mag! Kérsz még egy szotyit?

Érzem az ajkad puhaságát, s rajtam keresztül a lé folyik a szádon át, mert én vagyok a szívószál!

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek! De most már elég rólam! Te hogy vagy?

Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül elmegyek, így szerellek meg, te átkozott vízakna!


Forróságtól izzadva vágyom rád, nyelvemmel akarom érezni minden egyes porcikád, és ahogy zuhanyként hűsíted le tüzelő testem. Imádlak, csoki fagyi!

Van egy dolog, ami nagy és kemény, ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod, idővel fehér lé kezd folyni belőle... Ez a fogkefe!

Tegnap éjjel őrülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán mégiscsak nélküled kellett elaludnom! Hol voltál, te hülye pizsama?

Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinálni? De hisz te nem is tudsz repülni!

Vágytam Rád, kívántalak, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva, te dög szauna!

Imádom, ha te vagy fölül, így meleget érzek belül. Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, köszönöm pulcsi!

Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Óh, drága biciklim!!!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és megleszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: az agyad!

Most ébredtem. Az ablakodon át látom, egyedül alszol és fázol. Bekúszom melléd, melegíteni akarlak, de felébredsz és szemet szúr neked jelenlétem. Jó reggelt! napfény

Egész este arról álmodtam, ha felébredek, végignyalom a tested, aztán hosszú, hűvös csókkal a magamévá teszlek. Imádlak, Magnum!

Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig fűzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, mert te vagy a kedvenc cipőm!

Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...

Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod

Nézem az eget és téged látlak.Nézem a csillagokat és téged látlak.Nézem a holdat és téged látlak.B+ álj már arréb nem látok tőled semmit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.